Visiondesk

LOGOTYP Man kan säga att logotypen eller varumärket är en behållare som innehåller ditt företags identitet, kärnvärden och löften till kunden. På kort sikt kan du förmedla en känsla av t ex exklusivitet eller hög kvalitet som leder till köp. När dessa löften infrias hos kunden leder det till starka kundrelationer, eller märkeslojalitet. Din logotyp laddas ständigt med dessa kvaliteter. Din logotyp växer fram till en av de värdefullaste tillgångar ditt företag har. Hur värdefull beror givetvis på er som företag eller er produkt, men också på logotypens design. Designen har större betydelse idag än någonsin.

Vi har lång erfarenhet och gedigen kompetens för att få form, färger och symbolik att samspela så att ert företag kan få en logotyp att vara stolta över. Logotypen är en värdefull investering ur ekonomisk synvinkel på kort sikt, men framförallt på lång sikt.

Logotypen skall vara mer än snygg att titta på, den ska representera ert företag eller er produkt, och praktiskt fungera i alla nödvändiga sammanhang. Den ska vara tydlig i färg och i svartvitt, i små och stora format samt vara lätt att trycka på de olika material och föremål som kan bli aktuella för er marknadsföring. Underskatta inte värdet av en stark logotyp, den är grunden för ditt företags identitet.

Köpa logotype till
företaget?

Det finns väldigt mycket att tänka på och dyra misstag man kan göra när det gäller att beställa en ny logotype. Därför har vi tagit fram logotypguiden för att minska riskerna för dig som vill skaffa dig en ny logotype.

Läs mer >>

Komplettera med ...

... en profilmanual som dokumenterar ett profilprogram, vilket är ett utmärkt sätt att vårda sitt varumärke / logotyp. Den beskriver hur man ska använda och presentera sin logotyp och sitt företag på ett enhetligt, konsekvent och professionellt sätt.

Den kan ge riktlinjer i hur allt från visitkort och brevpapper kan se ut till vilka typsnitt som ska användas i broschyrmaterialet.

Komplett profil >>

VILL DU ATT VI RINGER? 

Vi besvarar gärna dina frågor. Fyll bara i namn och telefonnummer så ringer vi upp dig

 

Responsiv Webbdesign av Argonova Systems